Az autóbérlés mellett több érv is szól: olcsó, kényelmes, környezetkímélő. Gyors megoldást jelent, ha valami miatt – nincs autónk, de a tömegközeledés helyett gépkocsival szeretnénk utazni, vagy van autónk, de javításra szorul és napokig tart a szerviz – SOS szükségünk lenne egy járműre. A plusautorent.hu-nál pedig különösen fontos az, hogy a bérlők mindig maximálisan elégedettek legyenek.

Amikor bérautóra van szükségünk, akkor azt is meg kell oldanunk, hogy a megrendelését követően hogyan jussunk hozzá. Utazhatunk a telephelyig valamilyen tömegközeledési eszközzel és gyalog, ami kényelmetlen és nehézkes például a bőröndökkel való utazás, vagy mehetünk a kiválasztott járműért taxival is, aminek nagyon magas az ára.

A plusautorent.hu-n alacsony bérleti díjakat és házhoszszállítási lehetőséget is felfedezhetnek az érdeklődők. Érdemes tudni, hogy a weblapon található legolcsóbb autó már napi 2800 Ft-os áron is elérhető, másokhoz képest alacsony készpénzes kaucióval.

Állandó akció, hogy a bérautók bérleti díjából a 10. naptól 10%, a 20. naptól 20%, a 30. naptól pedig 30% kedvezmény vehető igénybe előre fizetés esetén. Ráadásul 24 órás napidíj-számítás működik, vagyis plusautorent.hu autókölcsönzőnél a bérautók napi díját 24 órás periódusokban kell megfizetni. Ez azért egy kedvező ajánlat a bérlőknek, mert, ha például valaki 16 órakor veszi át a bérautót, akkor másnap 16 óráig tart egy nap. Vagyis a bérlést követő nap nem feltétlen számít egy új, megkezdett napnak díjszámításkor.

Továbbá a bérlők kényelméért bevezetett kiemelendő szolgáltatás a plusautorent.hu-n a bétautók ingyenesen vagy nagyon olcsón történő házhozszállítása.

A cég a bérautókat Budapesten és környékén, így akár a Ferihegyi Nemzetközi Repülőtérre is kiszállítja. Tehát a kiválasztott bérautó átvehető egy megbeszélt címen és megbeszélt időpontban akár nyitvatartási időn kívül is. Így nem kell a villamoson vagy autóbuszon zötykölődni, gyalogolni, és magas taxi díjjal sem kell kalkulálni.

Ahova ingyenes a bérautó kiszállíttatása:

Pesthidegkút-Ófalu, Gercse, Erzsébetliget, Széphalom, Budaliget, Máriaremete, Remetekertváros, Hársakalja, Erzsébettelek, Hűvösvölgy, Petneházyrét, Adyliget, Remeteszőlős, Remeteszőlősi lakótelep, Kútgyűrűtelep, Nagykovácsi, Cseresznyés, Zsíroshegyalja, Solymár, Pilisszentiván, Bányatelep, Pilisvörösvár.

Egyéb esetben az alábbi árakkal szükséges számolni:

– Hétköznapokon nyitvatartási időben csak 4.000 Forint (ca. 12,5 euro).
– Nyitvatartási időn kívül – ami lehet akár éjfélkor is – a bérautó szállítása csak 6.000 Forint (ca. 19 euro).

Egyeztetni telefonon (+36 30 9488 730) és emailben (rent@automobile-rent.hu) is lehet.