Ha bérautóra van szükségünk, akkor amellett, hogy ki kell választanunk a számunkra legkedvezőbb feltéteket nyújtó és megbízható autókölcsönzőt, azt is meg kell határoznunk, hogy milyen autót szeretnénk bérelni. Hogy milyen járművet érdemes kibérelnünk, azt befolyásolhatja az anyagi vonzat mellett például az is, hogy hova és hányan szeretnénk utazni vagy pontosan miért is szeretnénk bérautót.

  1. Könnyű parkolás a belvárosban

Ha kiemelt szempontnak tartjuk azt, hogy a jármű kisméretű legyen, amivel könnyű parkolni a belvárosi, szűk parkolókban is, akkor egy 3 ajtós Renault Clio 1.4 ideális választás lehet a számunkra. Ez az autó igazi kis városi cirkáló. Bár kedvező az ára, mégis egy kényelmesen használható kocsiról beszélünk, hiszen elektromos ablak és szervokormány áll a rendelkezésünkre, és további előnyei közé sorolható az is, hogy automata váltós és klímás is. Kis mérete ellenére ráadásul akár öt személy is elfér benne. Már napi 4550 Ft-tól elérhető.

  1. A legolcsóbb megoldás

A plusautorent.hu kínálatában szereplő bérautók közül a legalacsonyabb bérleti díja a Suzuki Swift 1.3 négykerekűnek van. Ez az 5 személyes, 5 ajtós kisautó kifejezetten gazdaságos. Ha több mint 30 napon keresztül szeretnénk használni, akkor mindössze napi 2800 Ft-ba kerül, de ha csak néhány napra lenne rá szükségünk, akkor is maximum 4000 Ft-os napi árral kell kalkulálnunk. Emellett pedig a fogyasztása is alacsony, tehát tényleg megkíméli a pénztárcánkat.

  1. Vidám szín a hétköznapokra

Ha egy nyári, vidám színű, megbízható autót szeretnénk választani, akkor a sárga Suzuki Ignis 1.3 GLX a tökéletes jármű számunkra. Fiatalos, pörgős, jó gyorsulású kisautó. 5 személyes, 5 ajtós, így akár többen is kényelmesen utazhatunk benne, kirándulásokra is ideális társ. Elektromos ablakok és klíma is található benne, így valószínűleg minden alapvető igényünket kielégíti majd. A napi díja pedig 4550 és 6500 Ft között mozog jelenleg. Minél több időre szeretnénk kibérelni, annál kedvezőbb lesz az ár.

  1. Stílusos külső

Ha egy modern megjelenésű, benzin – gáz üzemű bérautót szeretnénk, akkor kölcsönözzük ki a fehér színű, 2010-es évjáratú Skoda Fabia 1.2 személyautót. A fogyasztása alacsony, 5 ajtós, 5 személy kényelmesen elfér benne. A nyári hőségben pedig természetesen klíma is a rendelkezésünkre áll. Ha hasonló autó megvásárlásán gondolkozunk, akkor is érdemes kipróbálnunk. A napi díja 5830 és 8000 Ft közötti.

  1. Számít a méret

Ha többen szeretnénk utazni például sporteseményre vagy külföldi nyaralásra, és a legnagyobb bérautóra van szükségünk, akkor a Renault Espace 2.2 járművet ajánlott választanunk a plusautorent.hu oldaláról. A tágas, sötétített utastérben kényelmesen elfér majd mindenki, hiszen autó 7 személyes. Digitális klíma, automata váltó és erős motor teszi még tökéletesebbé az utazást. 30 nap feletti bérlés esetén csak napi 8050 Ft a díj.