Autókölcsönzőnkről írták

Móra Úr!
Most már látom, hogy nagyon rendbe vannak az Ön bérautói.

Zürichből egy Taxis

Kulfoldon elek es viszonylag gyakran latogatok Budapestre. Mora Petert (Plusautorent-et) tobb mint negy eve ismerem es rendszeresen igenybe veszem a szolgaltatasukat. Peter (az uzletvezeto) szemelyeben egy kedves kozvetlen, ugyanakkor prezic megbizhato embert ismertem meg. A kolcsonzott autok jo muszaki allapotban vannak, karbantartottak, megbizhatoak nem beszelve arrol hogy az arak nagyon kedvezoek. Mindenkinek meleg szivvel ajanlom a kolcsonzot!

S. Sara

Nem akarok drága Csili-vili bérautót. Ott mindig gond van, ha egy apróka karc kerül az autóra, már követelik a casco önrészt.

Jó hogy Önnél lehet készpénzben fizetni. Múltkor egy másik autókölcsönzőnél az autó visszaadás után 2 héttel kitalálták, hogy van egy karc az autón és jogtalanul leemeltek a bankkártyámról 100.000Ft-ot. Amerikából nem egyszerű érvényesíteni a jogaimat. Itt meg az autó visszaadásánál mindjárt elszámolunk, és visszakapom a kauciót.

“Sok alkalommal béreltünk autót családi nyaraláshoz az Automobile-Rent-től. Mindig rendben volt minden, a kocsi soha nem hagyott cserben minket és az ügyintézés mindig rugalmasan és kedves légkörben zajlott

T. Móra Péter !

 

Lenyűgözött hogy egyszerű emberek, egyszerű autókkal, egyszerűen és viták nélkül, egyszerűen jól-könnyen boldogulnak ha Önnél bérelnek.
Pontos, megbízható, semmi cécó.
Köszönöm szépen!
S.J.Tamás.
Én így jártam, csak ajánlani tudom ,
köszönöm.

Interneten kerestem fel Pétert autókölcsönzés ügyben.
Egy kicsi bérautót kölcsönöztem 4 napos, 700km útra: a kényelmes, tiszta autó megfelelően szolgált, valamint transzparens volt a költségvetés és az adminisztratív együttműködés.
Továbbiakban is bizalommal fordulok Péterhez -ajánlom a leendő bérlőknek!
Köszönöm, Imre

Tisztelt Szolgáltató, Kedves Móra Péter !
Köszönetemet szeretném kifejezni ebben a levélben.
Teljes mértékben elégedett voltam az Önök által nyújtott szolgáltatással, beleértve az autó állapotát, tisztaságát megbízhatóságát. Figyelemre méltó volt az Önök rugalmassága, gyorsasága, és nem utolsó sorban kedvessége is. Valamint, hogy mindezt az előre megbeszélt árakon biztosították, utólagos rejtett költségek nélkül.
Kívánok Önöknek további sikeres munkát, és sok elégedett ügyfelet !

Tisztelettel és köszönettel : S. Gy.

Itt jobb állapotban vannak a bérautók, mint máshol a fiatal 3 évesek.

Most már 15 éve Öntől bérlem az autót és sosem volt semmi probléma.

Tudtam, hogy maga mindig pontosan érkezik. Lehet Önre számítani.

Csak ajánlani tudom Pétert!

Mindig tőle bérelek, ha szükséges.

Gyors, korrekt és rugalmas mindenben.

R.R.