Nem egyszerű a dolgunk, ha autóbérlésről van szó, hiszen sokan sokféle autót kínálnak fel. Ám ahhoz, hogy utazásunk során és után is minden rendben legyen, nagyon meg kell gondolnunk, hogy melyik autókölcsönző mellett rakjuk le a voksunkat. A plusautorent.hu-n igyekszünk az igényeknek a lehető legjobban megfelelni.

  1. Spórolás

Céges autóbérlés kapcsán például jó hír lehet, hogy a teljes bérleti díjat elkönyvelheti költségként. Nem elhanyagolható szempont, hogy a bérlőnek előre tervezhető kiadásai vannak, továbbá nincs tőkekihelyezése a gépjárműbe, így a gépkocsi nem kerül be a főkönyvébe. Ami pedig a magánszemélyeknek is jó: nincs szervizdíj, nincs az abroncsok és az egyéb alkatrészek cseréjének költsége, nem érinti a bérlőt az autó értékcsökkenése, nincs átírási díj és súlyadó, nem kell biztosításokat fizetni. A bérlőt nem terheli a használt gépkocsik értékesítésének a kockázata, az értékesítés egyéb problémája, költsége.

  1. Tapasztalat

23 éves tapasztalattal rendelkezünk az autókölcsönzésben, így pontosan tudjuk, hogy mi kell ahhoz, hogy járműveink biztonságosak, bérlőink pedig elégedettek legyenek.

  1. Rugalmasság

Minden kedves bérlőnk kívánságát megpróbáljuk maradéktalanul teljesíteni. Igyekszünk minden elvárásnak eleget tenni és bármilyen helyzet is adódik, rugalmasan kezeljük.

  1. 24 órás periódus

A napi díjat a bérautó átvételétől 24 órás periódusokban számoljuk. Így akár 1 napi bérleti díjat is megspórolhat az autóbérlésnél.

  1. Ingyen gyermekülés

Kisgyermekes bérlőiknek ingyen biztosítunk gyermekülést (0-18 kg-ig) az autóbérlés idejére, hogy ezzel is kényelmesebbé és biztonságosabbá tegyük az utazást.

  1. Házhoz szállítás

A kiválasztott bérautót Budapesten és környékén kérésre házhoz szállítjuk igen kedvező áron. Sőt, ha az adott település autókölcsönzőnk közelében található, akkor ingyen visszük ki a járművet. (Részletekért telefonon érdeklődjön!)

  1. Rendszeres szerviz

Bérautóink állapotát folyamatosan ellenőrizzük, kívül-belül rendben tartjuk őket, valamint mindig jó állapotú, az évszaknak megfelelő gumiabroncsok vannak felszerelve rájuk.

  1. Széles kínálat

Választható bérautóink: Suzuki Swift 1.3, Renault Clio 1.4, Opel Corsa C 1.2, Suzuki Ignis 1.3, Chevrolet Aveo, Opel Vectra B 1.6, Renault Scenic 1.6, Skoda Fabia 1.2, Opel Vectra C 2.2, Ford Focus C-MAX 1.6, Opel Vivaro 1.9, Renault Espace 2.2